maanantai 18. helmikuuta 2013

Päivä 6

Ihmisen mentaalinen sanakirja on mielenkiintoinen juttu. En ole aikaisemmin juurikaan kiinnittänyt huomiota puheisiin vauvoista, vauvakamamainoksiin, äitipuolisten kavereiden loputtomiin Facebook-päivityksiin... Mutta viimeiset kuusi päivää vauvoja on ollut joka puolella. Jopa tänään lounaalla myöskin lapsettomien kollegoiden puheet kääntyivät lapsiin ja niiden saamiseen, siihen mikä on nykyään ensisynnyttäjän keski-ikä (tarkistin: 28,4 vuotta) ja miten pienten lasten vanhemmat tarvitsevat aina silloin tällöin vapaapäivän kahdestaan. Näiden ihmisten kanssa en varmasti ole ikinä ennen keskustellut mistään vauvoihin viittaavasta. Onneksi allekirjoittaneella ei ole ongelmia pokerinaaman pitämisessä ja keskustelu sujui ilman jäätymisiä. Olin muiden kanssa samaa mieltä siitä, että vapaapäivät varmasti ovat tarpeellisia ja nykyään moni venyttää lasten tekemistä myöhään.

Laitoin Googleen tänään "miehen raskausblogi". Ensimmäisellä sivulla viimeinen osuma on Wikipedian artikkeli steriloinnista. Onko se vinkki vai onko meitä odotusblogia pitäviä miehiä vaan vähän? Ja huikeaa: tätä blogia lukee yksi henkilö! Kiitokset Jutalle kiinnostuksesta!

Päivän musiikkivalinta:
The Beatles - Come together

Päivän ruokasuositus:
Jauhelihakeitto. Jatkaa sarjaa hyvä ja helppo.

Päivän elokuvasuositus:
007 - Hänen Majesteettinsa salaisessa palvelussa (Bond on aina Bond, George Lazenbystä huolimatta)

Päivän treeni:
Kuntosalilla jalat, hartiat ja keskivartalo, 60 min2 kommenttia:

  1. Ai huomasit heti! En ole ennen törmännyt miehen pitämään odotusblogiin, ja koukutuin heti ensimmäisten tekstiesi perusteella. Itse olen 17.:llä raskausviikolla, ja siksi muidenkin odottavien blogit kiinnostavat! Kiva seurata tarinaanne ja raskauden sujumista vaihteeksi miesnäkökulmasta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Pitää seurata sun blogia niin tietää mitä on odotettavissa tulevaisuudessa.. Tsemppiä sinne!

    Ja sitten on myös todettava, että päivän elokuvasuositus on kyllä sysihuono. Ei pelasta mikään.

    VastaaPoista