sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Päivä 4

Olen lukenut paljon tuttujen ja tuntemattomien matkablogeja, mutta itse en ole koskaan sellaista pitänyt. Tosin reissutkin ovat olleet vain muutaman viikon mittaisia pisimmillään, joten tarvettakaan ei ole ollut. Raskaudessa ja matkustamisessa on kuitenkin niin paljon yhtäläisyyksiä, että tämä blogi ajaa varmasti saman asian. Sekä raskaudessa että matkassa on selkeä alku- ja loppu, iloa, jännitystä, väsymystä ja pahoinvointia. Rahatkin menee. Tältä reissulta ei kuitenkaan ole luvassa kuvia palmuista ja hiekkarannoista, mutta tosin avovaimoni kanssa tehdyn sopimuksen myötä tästä raskaudesta ei myöskään julkaista yhtään mahakuvaa Facebookissa eikä muuallakaan. Vetoan samalla kaikkiin muihinkin odottaviin pariskuntiin: ne musta-valkoiset kuvat maha pystyssä kaukaisuuteen tuijottavasta äidistä aiheuttavat aiheuttavat myötähäpeän ja ahdistuksen sekaisia tunteita kaikissa muissa paitsi äidissä itsessään (ja muissa samaan aikaan raskaana olevissa myötä-äideissä).

Tänään vietimme iltaa ystäväpariskunnan kanssa kaupungilla, ja avovaimon vesilinja (joka ei todellakaan ole normaalia käytöstä häneltä) selitettiin korvatulehduksesta johtuvalla antibioottikuurilla. Aiemmin avovaimon ollessa oikeasti antibioottikuurilla lasillinen punaviiniä johti oksennushelvettiin, minkä rinnalla aamupahoinvointi vaikuttaa happamallta röyhtäykseltä. Luulisin, koska meillä se ei ole vielä alkanut vaikka sängyn viereen onkin ilmestynyt punainen ämpäri... Joka tapauksessa, tämän tapahtuman johdosta selitys meni läpi ilman sen suurempia epäilyksiä. Muutaman oluen ja rommikolan jälkeen allekirjoittanut meinasi tosin saada rehellisyyskohtauksen ja löydä kortit pöytään, mutta vielä on liian aikaista kertoa.

Lisäksi ajattelin hyödyntää tätä blogia harjoituspäiväkirjana ja seurata, kertyykö raskauskiloja myös miesosapuolelle. Tavoite on painaa blogin lopussa 84 kg ja olla varustettu nykyistä pienemmällä rasvaprosentilla.

Isäkokelaan aloituspaino: 85,6 kg

Päivän treeni:
30 min crosstrainer + kevyt keskivartaloharjoitus (pitkän flunssan jälkeen kevyt aloitus)

Päivän musiikkivalinta:
Depeche Mode - Everything counts

Avovaimon selittämättömien itkukohtausten määrä: 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti